maanantai 23. huhtikuuta 2012

Sinistä, jälleen

Yhteinen harrastus puhallettu jälleen henkiin. Tai, emmehän me kumpikaan ole kuvaamista missään välissä lopettaneet. Emme vain ole joutaneet yhdessä kuvausreissuille. Siitä ovat nuo kaksi pientä tytön tylleröä huolehtineet.

Mutta nyt niitä on. Sinivuokkokuvia iso pino. On minun näkemystä ja on Mikan näkemystä asiasta. Muutakin tuolla reissulla tuli ikuistettua. Muttei aivan yhtä hyvällä menestyksellä kuin nämä sinivuokkokuvat. Ehkäpä laitamme noita muita kuvia blogiin myöhemmin.

Ensiksi kuvasarja täsmälleen samoista kukista. Näin erilailla me näimme nuo siniset sulostuttajat.


Mika (50 mm)
Nipsu (100 mm makro)
Mika (50 mm ja loitto)

Nipsu (100 mm makro)
Ja sitten perään joukko muita kuvia. Nämäkin on otettu kaikki samalta muutaman neliön alueelta. Kökimme vierekkäin pyllyt pystyssä. Oli ohikulkijoilla siinä ihmettelemistä.

Mika (180 mm makro)

Minä kuvasin pitkästä aikaa makrolla. Olin siis hieman mukavuusalueeni ulkopuolella. Juurikaan kun en makrolla kuvaa. Mutta oli kiva kuvata välillä jotain ihan muunlaista kuin mitä tavallisesti kuvaa.

Mika (50 mm ja loitto)

Nipsu (100 mm makro)

Mika (180 mm makro)
Nipsu (100 mm makro)

Nipsu ja Mika

1 kommentti:

  1. No täähän just on niin hienoa, et kaks eri ihmistä näkee sen saman kohteen noinkin erilailla.
    (Ei siis mikään ihme, et esim todistajien lausunnot poikkee toisistaan, niin et vois luulla ihmisten seuranneen ihan eri juttuja.
    Tää siis melkein ohi aiheen, mut kummiski).

    Viime päivät on haihduttaneet täältäkin hanget lähes olemattomiin ja naapurin puolelta olen mäkin jo bongannut sinivuokkoja.

    VastaaPoista